Najveća gastronomska platforma u Izraelu
Rado širimo naš krug partnera i pozivamo Vas da nam se pridružite.
Uz Ontôpo upravljajte rezervacijama na jednostavan način i pružite svojim gostima nezaboravno iskustvo, dok istovremeno sakupljate esencijalne poslovne informacije.Omogućićemo Vam da svoj biznis unapredite pametnim marketinškim kampanjama koje će stići do Vaše ciljane publike – precizno i tačno, uz niže troškove i sa visokom stopom uspeha.
100K
Poseta sajta dnevno
1000+
Restorana širom zemlje
3000+
Rezervacija svakog dana
1.5M
Klijenata
Jednostavnost korišćenja + maksimizacija prihoda
Najefikasnije vodeće rešenje u Izraelu za menadžment boravka gostiju u Vašem objektu. Naše rešenje maksimizira prihode kroz princip optimizacije boravka svakog od gostiju, uzimajući u obzir sve potrebe host-ova/hostesa u bilo kom trenutku. Intuitivan user-friendly korisnički interfejs čini upotrebu software-a prijatnim i efikasnim.
Osnažite svoje digitalno prisustvo
Pruža vam sve digitalne potrebe potrebne da rezervišete mesto u vašem preduzeću.
Posebna web stranica + pristup svim informacijama!
Na našoj platformi dobijate posebnu web stranicu za prezentaciju svog biznisa koja uključuje sve relevantne podatke (od menija do prikaza ambijenta, radno vreme i detaljnu lokaciju) i laku opciju za rezervacije koja je dostupna svim posetiocima sajta 24/7. Uvežite svoje postojeće digitalne medije sa nama i napravite moćan digitalni ekosistem.
Kontaktirajte nas i saznajte više
Ontôpo Vam daje kompletno digitalno rešenje za brz proces online rezervacija.
Ontopo zauzima svoje mesto kao Google kulinarskog sveta.
Kampanje u Ontopu variraju od opštih kampanja za određene oblasti do ciljanih kampanja za određenu publiku ili određene dane i sate.
Kontakt
Želite da čujete više o Ontopu?
Ostavite detalje i mi ćemo vam se odmah javiti!
Da kontaktirate našeg prodajnog predstavnika: +381-656434650